Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Xiaomi Vacuum Cleaner Mi Handheld Cordless G11 vezeték nélküli porszívó, fehér EU BHR5512EU

Ár:
138.790 Ft
Cikkszám: 36249
Vonalkód: 6934177757853
Elérhetőség: raktáron
Gyártó: Xiaomi

Rendeld meg most!

A terméket csak GLS-el áll módunkban kiszállítani!

Menny.:db

Leírás

185 AW Erőteljes szívás* - Szuper hatékony tisztítás
Többfelületű kefefej – Jobban tisztítja a szőnyegeket
Gubancmentes technológia 
Intelligens szívóerő-szabályozás – Intelligens és hosszan tartó tisztítás
60 perces hosszú akkumulátor-élettartam* 
Interaktív LCD kijelző – Megjelenített műveletek a könnyebb használat érdekében
Nagy teljesítményű és élvonalbeli technológia
Hatékonyabb tisztítást biztosít

A Xiaomi Porszívó G11 a legújabb, nagy teljesítményű DC kefe nélküli motorral van felszerelve, amely nagyobb sebességgel és hosszabb élettartammal rendelkezik. Akár 185 AW szívóteljesítményt is képes leadni, ami 23%-kal magasabb, mint az előző generációé, és még hatékonyabb tisztítást biztosít.

Több felületű kefefej
Könnyen kezelhető bármilyen típusú padlóburkolat

Az újonnan korszerűsített kefefejnek köszönhetően a porszívó hatékonyabban és könnyebben tisztítja meg a különböző otthoni padlókat, beleértve a fapadlót és a szőnyegeket is.

Szőnyeg
Fapadló
Csempe padló

A görgős kefe háromrészes pengékkel van felszerelve, amelyek automatikusan levágják a görgős kefére gabalyodó szőrszálakat, de biztonságosak és nem károsítják a padlót vagy a szőnyeget*.

A nagy energiasűrűségű lítium-ion polimer akkumulátorcellák 60 perces akkumulátor-élettartamot biztosítanak, és megkönnyítik a nagy ház tisztítását

A teljesen továbbfejlesztett lítium-ion polimer akkumulátorcellák sokkal biztonságosabb és stabilabb teljesítményt nyújtanak, és a hosszú élettartamú akkumulátor megszabadít a gyakori töltésektől.

Intelligens szívóerő-szabályozás: Az infravörös részecske-érzékelő érzékeli a porszintet és beállítja a szívóteljesítményt

A porszívó intelligensen beállíthatja szívási teljesítményét infravörös részecskeérzékelőjén keresztül, amikor Auto módban van. Minél több port érzékel, annál nagyobb a szívóerő, és fordítva. Ez javíthatja a tisztítási hatékonyságot és meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

Infravörös részecske-érzékelő
Automatikusan beállítja a sebességet a különféle padlóburkolatok alapján

A porszívó automatikus módban az érzékelő adatai alapján állíthatja be a sebességét. Ha nehezen tisztítható felületekkel találkozik, mint például a mélyen bolyhosodott szőnyegek, automatikusan megnöveli a motor sebességét a tisztítási hatékonyság javítása érdekében.

Cserélhető akkumulátor kialakítás*
Folyamatos, várakozás nélküli tisztítást kínál

A nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedő porszívó a gyors elemcserét is támogatja. Amikor az akkumulátor lemerült, a cserélhető akkumulátor segítségével azonnal megduplázhatja a tisztítási időt, nincs szükség várakozásra.

*A termékhez egy akkumulátor tartozik. A cserélhető akkumulátor külön vásárolható meg.

Kétrétegű és többkúpos rendszer
Elválasztja a port a levegőtől és erőteljes szívást biztosít

A kétrétegű és többkúpos kialakításnak köszönhetően a porszívó teljes mértékben kihasználja a szűrőegység belső terét, hogy elkülönítse a láthatatlan részecskéket a levegőtől, és a porkamrába kerüljön. Ez hatékonyan megakadályozza a szűrő eltömődését, fenntartja a porszívó szívóteljesítményét, és segíti a motor hosszabb működését.

99,5%-os szűrőhatékonyság*
Tisztább levegőt biztosít és egészségesebb életet biztosít

A környezet, amelyben élünk, nemcsak portól, hanem különféle allergénektől is tele van, amelyek károsan hatnak egészségünkre. A többrétegű szűréssel felszerelt porszívó hatékonyan képes kiszűrni a különféle, akár 0,3 mikron méretű allergéneket, akár 99,5%-os sikeraránnyal. Tehát a G11 egészségesebb életet hoz az Ön számára.

Átgondolt tervezés, amely teljes mértékben figyelembe veszi az Ön igényeit

Az interaktív LCD-kijelző segít megismerni a valós idejű munkaállapotot Az interaktív LCD-kijelző olyan információkat tud nyújtani, mint a 3 szívási mód, az akkumulátor töltöttségi szintje és hibajelzések. Segítségével folyamatosan nyomon követheti a porszívó állapotát, így a porszívó még könnyebben használható.

Automatikus mód
Turbó mód
Eco mód
Hibafigyelmeztetések
Könnyen üríthető porrekesz
Tisztán tartja a kezeit

Nyomja meg a porkioldó gombot a porrekesz kiemeléséhez, és a por kiürül. Csak egy kézzel kell kezelni a porrekeszt, ami meglehetősen egyszerű, és makulátlanul tartja a kezét.

Zár gomb Design
Felszabadítja az ujjait, és megkönnyíti a tisztítást

Óvatosan nyomja meg egyszer a reteszelő gombot, hogy a porszívó az aktuális szívó üzemmódban maradjon. Tisztítás közben engedje el az ujjait, és engedje el magát.

Folyamatos mód engedélyezve
Folyamatos mód letiltva
Automatikus elektrosztatikus kisüléses kialakítás
Megszünteti a statikus elektromosságot, és megakadályozza, hogy a por rátapadjon a porrekeszre

A fogantyú középső része egy statikus kisülési eszközzel van felszerelve, amely hatékonyan képes semlegesíteni a porszívóban lévő statikus elektromosságot, kiküszöböli a felhasználó felé ívelt szikrákat, és megakadályozza, hogy a por a porrekeszhez tapadjon.

A porszívó méretei - 341,5 × 100 × 266,5 mm
Porszívó nettó tömege - kb. 1,6 kg
Porkamra kapacitása - kb. 0,3 L max.
Névleges feszültség - 22,2 V ⎓
Névleges teljesítmény - 500 W

Keresés