Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ringke, Laptop tartó, Szürke

Ár:
3.200 Ft
Cikkszám: ACST0004
Vonalkód: 8809628567542
Elérhetőség: raktáron
Gyártó: Ringke
Rendeld meg most!
Menny.:db

Leírás

Azonnali támogatás – Támogatás, amellyel táblagépét, laptopját, eReaderjét, iPadjét vagy más eszközét kényelmes látószögbe támaszthatja a jobb munka és szabadidős használat érdekében. Kompatibilis minden 9 hüvelyknél nagyobb készülékkel.
Minimális dizájn – A karcsú kialakítás egyszerű hordozhatóságot tesz lehetővé, karcsú funkcionalitással, amely gyakorlatilag láthatatlan marad amikor lefektetve beleolvad a készülékbe a könnyű utazás érdekében. Gyors telepítés és azonnali használat súly vagy tömeg nélkül.
Csúszásgátló védelem - A csomag két csúszásgátló ragasztót tartalmaz, amelyek megakadályozzák az esetleges rázkódást és elmozdulást használat közben és biztonságosan rögzítik a készüléket. A párnák puha anyaga megakadályozza a munkaállomás felületének sérülését is.
Összecsukható – Tartsa mindig magánál laptopállványát az eredeti és innovatív kialakításnak köszönhetően, amely origami stílusú hajtogatásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az állvány használatát és elrejtését, amikor és ahol csak szüksége van rá. Lapítsuk el, hogy elrakjuk és húzzuk fel a használathoz.
Ügyeljen arra, hogy a megfelelő használat érdekében a beszerelés előtt távolítsa el a port és a törmeléket. Ügyeljen arra, hogy a Ringke Laptop állványt beállítsa és egyenletesen állítsa be. Az ismételt eltávolítás csökkentheti a ragasztóképességet. Várjon 24 órát, amíg a ragasztó teljesen megköt.

Paraméterek

Gyártó Ringke

Keresés