Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Baseus autós kiegészítő, Super Mini Inflator Tyre Pump, hordozható autó kompresszor, 15mp gyors puffer töltés, 4 gumiabroncs 25 perc alatt, fekete (CRCQ000001)

Ár:
12.000 Ft
Cikkszám: CRCQ000001
Vonalkód: 6932172603175
Elérhetőség: raktáron
Gyártó: Baseus
Rendeld meg most!
Menny.:db

Termékleírás és jellemzők

A gumiabroncsok nyomása valódi hatással van az Ön és a többi közlekedő biztonságára. Ellenőrizze őket, és szükség esetén töltse fel. Csináld magad: az autóbeállóban, parkolóban vagy a garázsban. A kompakt és praktikus Baseus intelligens felfúvó pumpa segítségével. Ez egy olyan pumpa, amivel minden sofőrnek rendelkeznie kell! Mindössze 0,1 másodperc alatt ellenőrzi a gumiabroncsokat, és további 50 másodpercet vesz igénybe a felfújásuk. Csak két egyszerű lépés kell hozzá! Kevesebb, mint egy percen belül készen áll az útra, akár a helyi szupermarketbe utazik, akár egy álomnyaralás a városon kívül.

Leírás:

Maximális áramerősség: 10A
20 perces folyamatos működés lehetősége
Feszültség: 12V
Teljesítmény: 120W
Mihez jó: autók, motorok, kerékpárok, labdák
Anyagok: ABS + PC
Autó maximális nyomás: 3,0 bar
Motorkerékpár maximális nyomás: 2,8 bar
Bicikli maximális nyomás: 50 PSI
Labda maximális nyomás: 9 PSI

Töltése az autóban : a pumpa töltéséhez csak egy autós szivargyújtóra van szükség (a csomag tartalmazza). Nem csak kényelmes, de teljesen biztonságos is. Ez a modell biztosítékkal van felszerelve a túlterhelés és áramkimaradás elleni védelem érdekében. A szivargyújtó kimenete is optimálisan védett.

Szilárd felépítés

Meggyőződésünk, hogy az autó karbantartására és folyamatos működésének támogatására tervezett kütyüknek megbízhatónak kell lenniük, és ezért szilárdnak kell lenniük. Ezért a pumpa teljes egészében egy nagy teljesítményű fémmotorból áll, állandó mágnesekkel. A stabil szerkezetnek köszönhetően gyors felfújást biztosít a szükséges szintre.

A jövő készüléke

A Baseus pumpában alkalmazott megoldások alacsonyabb energiafogyasztást és kisebb zajt garantálnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a közeljövőben képesek lesznek felváltani az eddig használt hagyományos megoldásokat. Ez azért lehetséges, mert az innovatív kialakítást és a hatékony működést számos, 50 000 ezer autón elvégzett teszt igazolta. A teszteket a világ 100 legnépszerűbb autómodelljén végezték el.

Intuitív kezelés

Vannak olyan autókarbantartási tevékenységek, amelyeket saját maga is elvégezhet. Vannak olyanok is, amelyeknek meg kell látogatniuk egy műhelyt vagy benzin kutat. A Baseus mini kompresszornak köszönhetően időt és pénzt takarít meg, amely a gumiabroncsok levegőjének ellenőrzéséhez és a gumiabroncsok felfújásához szükséges. Ezt az intuitív eszközt az amatőrök szem előtt tartásával hozták létre. Nem kell saját kezűleg konfigurálnia, és nem kell gondolkodnia a helyes értékek beállításán. A szivattyú automatikusan beállítja és újratölti az abroncsnyomást a felhasználó beavatkozása nélkül. A készülék működése közben a piros dióda világít, a folyamat befejezését a zöld fény jelzi.

Keresés